Sari la conținut
 • Număr conținut

  7
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

0 Neutral

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1.Nume: Prefer sa ramana privat2.Nick: _XxWhitexX_3.Motiv: As vrea sa-mi ocup timpul cu prietenii etc..4.Cand revii: nu stiu poate peste cateva zile/saptamani5.Contact Discord/Skype: Eu am contact cu ownerii !
 2. Numele tau : _XxWhitexX_ Numele reclamatului : MaDaLiNFloRiN Motiv : Foloseste multe contui in acelasi timp / nu se poarta ca atare ! Ce grad detine acesta : Staff Sectiune : SkyBlock Easy Dovada (video/poza) : Alte precizari : Sper sa-si ia rmv nu merita !
 3. _XxWhitexX_

  Bug

  -------------------- Nume: _XxWhitexX_ Sectiune: Assassins Problema: Cand te bati uneori pai te bagi intr-un block si e urat ! Poze/Video: Nu am facut dar este ! Alte precizari: ----- ----------------------------
 4. Deci sunt oameni care vin pe server pt distractie . Ei vin sa faca pvp si sa-si bata joc de server si unii oameni chiar cred ce zice el si pleaca . Ar trebui ca pe fiecare sectiune unde sunt oameni sa fie cnv din cand in cand sa vada daca sunt astfel de oameni care isi bat joc de server !
 5. 1. Nick: _XxWhitexX_ 2. Propunere: Ar trebuie sa se adauge ca sa poti face un spawner de max 5 ! Furnale de level max 5 ! Sa se adauge /warp pvp pentru cei ce vor sa faca pvp intre iei ! 3. Cu ce ne-ar ajuta: Pai ush decideti voi daca va trebuie asa ceva si vedem ! 4. Sectiune: SkyBlock 5. Alte precizari: Sper sa vedeti aceasta propunere si sa va ganditi la ia !
 6. 1 - Nik (numele în joc) : _XxWhitexX_ 2 - Vârsta + dovadă :14 3 - Dovadă cu orele : Dirty sau Andrei pot vedea ! 4 - Id-ul de discord/skype (Ex: Gigel#3452 / gigel.live.me) : 1sw3zYTz#1399 5 - Ce atributii are un membru staff față de alte grade/jucatori? : Sa ii ajute pe altii care sunt noi , sa nu injure pe cei cu grade mai mari/mici , si sa nu dea mute fara vriun motiv ! Este obligat sa raporteze sau sa dea mute la cineva care injura sau foloseste hack care este interzis ! 6 - Ai citit regulamentul? : Am citi 1 si 2 . La 2 daca iau WARN trebuie sa donez ! 7 - Daca esti injurat de catre un jucator , mai multi jucatori cum reactionezi? : Pai ii dau mute celui care a inceput , dupa le zic celorlalti de ce au inceput si iei si daca ma injura in continuare le dau mute si contactez un Administrator pentru ai explica ce sa intamplat + Dovada ! + La dovada cu orele nu stiu care sunt dar daca imi dai o poza pe discord cu care sunt iti dau si eu ! 8 - Sectiunea pentru care aplici : SkyBlock
×