Sari la conținut
 • Număr conținut

  4
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

 • Zile Câștigate

  1

_j0nny a câștigat ziua ultima dată pe Decembrie 5 2019

_j0nny a avut cel mai apreciat conținut!

Reputație Comunitate

1 Neutral

1 Urmăritor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. 1. Nume Joc: _j0nny_ 2. Nume Real: Ion3 Varsta: 14 4. La ce te pricepi?: La configurat, tradus si la multe altele. 5. Alte comentari: As vrea sa mai capat putina experienta si sa va ajut, oarecum (m-am antrenat pe multe servere de ale mele, dar le-am sters ca ma plictisisem.)
 2. _j0nny

  Propunere

  Ar fi bine cum zice Andreibosb123
 3. _j0nny

  Cerere Builder

  Nume: Ion Varsta:14 Experienta Voxel, WorldEdit: Am mai multa experienta in WorldEdit dar si in Voxel mai putin Cu ce nick-uri joci pe server: _j0nny_ Poze cu constructiile facute de tine: O sa dau pe discord ca aici nu pot pune. Pe ce etapa a build-ului te incadrezi? (structuri,modern,medieval): Medieval, dar si modern mai rar. ID DISCORD: _j0nny#7830 O scurta descriere despre tine: Ma numesc Ion am varsta de 14 ani si imi place fotbal, dar mai mult jocurile video, si imi place sa imi petrec timpul liber pe minecraft. De ce ai vrea sa faci parte din echipa noastra de build, si ce parere ai despre aceasta? As vrea sa fac parte din echipa voastra pentru ca ma pricep destul de bn, si am mai fost Builder pe o comunitate (Nu mai zic deja ip), si am o parere buna despre echipa de build. Cat timp poti dedica building-ului?: 1h-4h sau chiar si 5-6h pe zi. Alte comentarii: Sper sa intru in echipa de build! ❤️
 4. _j0nny

  Propunere

  1. Nick:_j0nny_ 2. Propunere:Sa se scoata limita de spawnere 3. Cu ce ne-ar ajuta: Ne-ar ajuta sa punem mai multe tipuri de spawnere. 4. Sectiune: SkyBlock Easy 5. Alte precizari: Am pus niste spawnere de IG si nu mai putem pune de la alti mobi, macar sa fie limita mai mare daca nu scoasa..
×