Sari la conținut
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Orice postat de lSeba

 1. lSeba

  Cerere unban

  1 - IGN (numele din joc) : lSeba2 - Numele celui care ți-a dat ban : Dirty3 - Motivul pentru care ai primit ban: injurii4 - Dovada (Ss cu ban-ul si F3 ON) : dovada este in celelalte cereri5 - Sectiune : HUB6 - Alte precizari?(Ne-ar ajuta mult aici dacă ai putea preciza ce grad avea tipul pentru a putea lua măsuri imediat !) : Salve, scuze ca tot insist, dar nu mi se raspunde la mesaje de către nimeni și voiam sa întreb! Cum sa fac alt cont dacă eu am primit ban pe Ip?
 2. lSeba

  Unban

  1 - IGN (numele din joc) : lSeba2 - Numele celui care ți-a dat ban : Dirty3 - Motivul pentru care ai primit ban: injurii4 - Dovada : https://imgur.com/nzjvegT5 - Sectiune : HUB6 - Alte precizari? : Merg pe premisa ca incercarea moarte n-are! Vin iar cu o cerere unban, deoarece chiar imi place server-ul vostru! As aprecia daca as putea juca iar pe server! Revin iar cu vechea explicatie, este vina mea ca mi-am lasat pc-ul deschis la munca, iar colegul meu facea ravagii pe server (acum 2 saptamani)! Va rog sa imi acceptati scuzele pentru a putea juca iar pe server! Multumesc anticipat!
 3. lSeba

  Cerere Unban

  =Model Cerere Unban=----- -------------------------------------------- 1 - IGN (numele din joc) : lSeba 2 - Numele celui care ți-a dat ban : Dirty 3 - Motivul pentru care ai primit ban: Injurii din câte am inteles “sal” 4 - Dovada (Ss cu ban-ul si F3 ON) : dovada o trimit in privat 5 - Sectiune : Hub 6 - Alte precizari?(Ne-ar ajuta mult aici dacă ai putea preciza ce grad avea tipul pentru a putea lua măsuri imediat !) : Din păcate mi-am lăsat laptopul pornit iar un bun samaritean si-a făcut de cap, i-am scris și in privat la Dirty. P.S. A fost vina mea ca mi-am lăsat laptopul pornit. Anyway, as vrea sa revin in cumunitate, serverul este pe placul meu! Multumesc anticipat!
 4. lSeba

  Cerere Unban

  Nu am cum sa fac dovada ca a fost altcineva pe contul meu! Totuși as dori sa știu un răspuns, dacă îmi scoateți ban-ul de pe cont sau nu. Multumesc!
 5. lSeba

  Cerere Unban

  https://imgur.com/nzjvegT Uite un link :) Multumesc mult!
 6. lSeba

  Cerere Unban

  Îmi da eroare la incarcare
×